Amtele-konserni & Kamic Group AB

Amtele koostuu kahdesta yhtiöstä, Amtele Communication AB ja Amtele Engineering AB.

Amtele tarjoaa ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi tuotteet, kokonaisvaltaiset järjestelmät ja palvelut telekommunikaatio-allalle, sekä mittauslaitteet ja kalibrointipalvelut yhteistyössä alan suosituimpien toimittajien kanssa.

Amtele on osa Kamic Group:in Electronics liiketoiminta-aluetta. KAMIC Group on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen yritysryhmä, joka ostaa, omistaa ja kehittää teknologia yrityksiä valituilla markkina-alueilla.

Konserni koostuu myynnin- sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen alalla toimivista yrityksistä. KAMIC Group löytyy noin 15 maasta Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa.

Lisätietoja KAMIC Groupista löydät osoitteesta: www.kamicgroup.com

Amtele Communication

Maailman johtavat toimittajat opto-, RF- ja mikroaalotuotteet maailmanlaajuisesti tunnetuilta toimittajilta. Työskentelemme laajasti monilla eri toimialoilla, kuten televiestinnän, langaton verkkon, puolustuksen, avaruusteknologian, ilmailun ja kuljetuksen aloilla.

Meiltä löydät varmasti tarvitsemasti tuotteet! Jos et löydä etsimääsi, ota yhteyttä!

Amtele Engineering

Amtele Engineering toimii kolmella eri toimialalla: anturit & mittalaitteet, vesi & ympäristö ja kalibrointipalvelut.

Maailmanlaajuisesti tunnustetut toimittajamme takaavat modernin tuotteet ja uusimmat teknologiat.

Työskentelemme teollisuuden-, lääke-, lento-, automaatio- ja autoteollisuudessa sekä vedenlaadun saralla. Me toimimme pääasiassa Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Ympäristö & Laatu

Amtele mittaa ja seuraa avainlukuja jatkuvasti, jotta prosessien ja työtapojemme parantamista ajatellen. Yleiset tavoitteet konkretisoidaan ja muutetaan suunnitelmiksi, tavoitteena parantaa liiketoiminnan johtamista, minimoida riskit ja hyödyntää avautuvat mahdollisuukset.

Tavoitteemme on vastata – ja ylittää – asiakkiden, henkilökunnan, yhteistyökumppaneiden ja omistajien odotukset. Tehokas liiketoiminta ja kannattava kasvo hyödyntää kaikkia osapuolia.

I’m leading the group of sales expert in RF and Microwave, Fiber and Pressure Calibrators.

– Morgan Hjelm, CEO Amtele Communication & Engineering

Ota meihin yhteyttä

Ett vanligt formulär för snabb kontakt
GDPR - du vet vad.(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.