AMTELE

Kiitos meidän laajan kokemuksen teollisuuden eri toimialoista voimme toimittaa tuotteita esimerkiksi tele- ja langattomasta viestinnästä puolustus- ja ajoneuvoteollisuuteen sekä ilmailu- ja avaruusteollisuuden aloille.

Amtele Telecommunication

Telekommunikaatio

Meillä on pitkäaikainen kokemus telekommunikaatiosta   alueilta kuten  3G, 4G, 5G, radiolinkit ja muut vastaavat.  Monet tuotteemme on erityisesti kehitetty telekommunikaation alalle, jossa asetetaan suuria vaatimuksia luotettavuudelle ja suorituskyvylle. Toimitamme uusinta teknologiaa kehitykseen, tuotantoon, testaukseen ja vahvistukseen nykyisiin ja tuleviin viestintäjärjestelmiin.

Tulevien 5G-järjestelmien osalta olemme edelläkävijöitä viimeisimmän teknologian osalta, kuten ohutkalvotekniikassa, kuten jakajat, suuntauskytkimet ja suodattimet. Tarjoamme laajan valikoiman erittäin laajakaistaisia koaksiaalikomponentteja sekä kaiken tarvittavan aaltojohtimien osalta. Valikoimassa on muun muassa: duplex-suodattimet, kytkimet, vaihtimet, jakajat, yhdistäjät, hybridi-komponentit, antennit, kaapelit, sovittimet, vahvistimet, salamasuojat ja paljon muuta. Voimme myös kehittää räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin.

Puolustusteollisuus

Olipa toimialasi sitten tutka-, EW- eli elektronisen sodankäynnin järjestelmät, radiokommunikaatio tai avioniikka, meillä on oikeat komponentit ja järjestelmät sinun sovellukseesi. Toimittajamme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan ja heillä on laaja kokemus sotilasjärjestelmistä. Komponenttimme kattavat pintaliitos-, koaksiaali- ja aaltojohtimella perustuvat vaihtoehdot vastaamaan tarkasti puolustusteollisuuden erityisvaatimuksia.

Valikoimaamme kuuluvat radiokommunikaatiojärjestelmät, transponderitestauslaitteisto, signaalivakoilutekniikka sekä radioiden ylläpitoratkaisut. Ymmärrämme korkealaatuisten ja luotettavien järjestelmien tarjoamisen tärkeyden puolustusteollisuudelle, ja kokemuksemme alalta tekee meistä luotettavan kumppanin tarpeisiisi.

.

Ilmailuteollisuus

Ilmailu- ja avaruusteollisuudessa olemme luotettava kumppanisi innovatiivisten ja teknologisesti edistyneiden ratkaisujen parissa. Tarjoamme edistyneitä testausjärjestelmiä lentoelektroniikalle (Nav/Comm, transponderi, GPS, polttoainetesti) Viavi Solutionsilta. Maailmanlaajuinen tukemme ja tarkat laitteemme mahdollistavat lentoon liittyvien laitteiden testauksen ja kalibroinnin erilaisille avioniikkajärjestelmille sekä maassa että ilmassa.

Valikoimastamme löydät myös tuotteita, kuten Gyron, jotka käytetään lentokoneen sijainnin, nopeuden ja lentämisasennon määrittämiseen suhteessa maahan.

Autoteollisuus

Autoteollisuudessa esitellään nyt monia uusia järjestelmiä sekä langattoman että tutkateknologian osalta, ja ajoneuvojen sähköistäminen asettaa uusia vaatimuksia sisäisille komponenteille ja järjestelmille. Aktiivisten turvallisuusjärjestelmien ja viestintäjärjestelmien osalta tarjoamme laajan valikoiman komponentteja sekä RF- että mikroaaltotaajuuksilla, sekä testaukseen että kehitykseen.

Sähköistettyjen ajoneuvojen ja latauspisteiden alalla voimme tarjota viimeisintä teknologiaa sisältäviä kondensaattoreita, joilla on AEC-Q200-hyväksyntä.

Nykyiset ajoneuvot sisältävät edistynyttä elektroniikkaa ja vaativat siten turvallisia, korkean tarkkuuden hallintajärjestelmiä. Tarjoamme korkealaatuisia MLC-kondensaattoreita ja pintaliitos-EMI-suodattimia, jotka on suunniteltu vastaamaan autoteollisuuden korkeita vaatimuksia suorituskyvylle ja tarkkuudelle.

Toimitamme myös virtamittausratkaisuja vety- ja sähköistetyille ajoneuvoille yhteistyössä yritysten kuten Trigas ja FTI Flow kanssa.

Avaruusteollisuus

Amtele työskentelee joillakin parhaista toimittajista avaruusteollisuudessa ja näin ollen tuo osaamista ja teknologiaa pohjoismaisille yrityksille, jotka tähtäävät kohti tähtiä. Toimittajilla on pitkä kokemus ja syvä osaaminen järjestelmien valmistuksessa sekä RF- ja mikroaaltokomponenteissa, kuten kytkimissä, sekoittimissa, suodattimissa, kondensaattoreissa, aaltojohtimissa, alijärjestelmissä, vahvistimissa ja muissa vastaavissa tuotteissa. Komponentit ovat tällä hetkellä käytössä monilla eri alustoilla.

Langaton viestintä

Kehitys etenee nopeasti, ja langattomien järjestelmien kautta tarjotaan entistä enemmän sovelluksia nopeaan ja toimivaan yhteydenpitoon. Tällä hetkellä yleisin standardi on 802.11x, ja nopein on tällä hetkellä 802.11ac.  Näissä taajuuksissa ovat 2,4 GHz ja 5,8 GHz. Monet järjestelmät myös yhdistävät Bluetoothin, Z-Waven tai Zigbeen kautta Uusi korkeanopeusstandardi on myös tulossa nimeltään WiGig,  joka toimii 60 GHz:n taajuudella.

Me palvelemme tätä markkinaa tarjoten kaikkea kiteistä, oskillaattoreista, pintaliitoskytkimistä, pintaliitoskondensaattoreista, transistorista ja muista vastaavista tuotteista. Tarjoamme myös erilaisia komponentteja tuotantotesteihin ja laboratorioihin.
 

Vesi- ja ympäristötestaus.

Tarjoamme kehittyneitä tuotteita ja järjestelmiä vesimittaukseen, ympäristönvalvontaan ja geoteknisiin tarpeisiin. Yhteistyömme johtavien toimittajien kanssa mahdollistaa tuotteiden tarjoamisen, jotka täyttävät korkeat vaatimukset näillä aloilla

Vedenmittaukseen sisältyy tuotevalikoimaamme edistyksellisiä laitteita ja järjestelmiä tarkan veden laadun ja virtausten mittauksen ja valvonnan varmistamiseksi. Ympäristönvalvonnassa tarjoamme antureita ja ratkaisuja ympäristöparametrien tarkkaan seurantaan ja analysointiin.

Geotekniikassa tarjoamme erikoistuneita laitteita ja välineitä geotekniseen mittaukseen ja analyysiin, mikä mahdollistaa luotettavan tietojen keräämisen ja arvioinnin.

Lääketeollisuus

Epävarma siitä, onko meillä sitä mitä tarvitset? Ota yhteyttä, niin autamme sinua.